Nov studijski album!

VOX ARSANA z velikim veseljem predstavlja prvi studijski album TURN IT UP, projekt skupnega ustvarjanja z odličnim Big Bandom RTV Slovenija, dirigentom Lojzetom Krajnčanom ter posebnimi gosti – legendarnimi New York Voices in izvrstno Nino Strnad.

12 svežih skladb z izborom lastnih priredb svetovnih uspešnic swinga, filmske glasbe, večnih slovenskih popevk in izvirne avtorske glasbe vabi poslušalca, da uglasi svojo energijo z osvobajajočimi ritmi iz svetovne zakladnice vokalne in big bandovske glasbe.

Nov videospot

Vox Arsana z velikim veseljem predstavlja nov video skladbe Over the Rainbow s svojega studijskega albuma z Big Bandom RTV Slovenija. Izvrstna Nina Strnad, ki se nam je pridružila pri snemanju te skladbe, bo z nami tudi na naših naslednjih koncertih.

Mednarodni vokalni jazz kamp s skupino New York Voices na Ptuju

Z vrhunsko mednarodno mentorsko zasedbo ga bodo med 10. in 16. julijem 2017 izvedli v sodelovanju z enim najpomembnejših glasbenih festivalov v tem delu Evrope – Festivalom Arsana. Udeleženci kampa se bodo v bogatem in raznolikem urniku dogajanja intenzivno posvečali jazzovskemu pevskemu vokalu, improvizaciji, aranžiranju, vadbenim tehnikam, odrskemu nastopu ter sodelovali v različnih manjših pevskih zasedbah. Vrstili se bodo nastopi na različnih ptujskih lokacijah, vseskozi pa bo pevce spremljala mednarodna jazzovska ritem sekcija.

Mednarodni vokalni jazz kamp

CD-VOXArsana

3_w_nyv_3

Dig that music,
You never know what
you’re gonna find…